1. februar gikk de 13 kanalene i TV Norge-pakken, inklusive Eurosport Norge som har visningsrettigheter for PGA Tour, i svart for 2,8 millioner nordmenn.

Etter en lang natt med forhandlinger, har partene i dag omsider blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Eurosport Norge og de 12 andre kanalene skal allerede være tilbake på skjermen for Canal Digital-kunder. 

Det er bra timing før startskuddet for PGA Tour-turneringen på Pebble Beach går i kveld.

– Jeg er først og fremst glad for at vi er tilbake på skjermen innen kort tid, og jeg vil beklage overfor seerne som tålmodig har holdt ut disse to ukene. Sammen med Canal Digital har vi kommet fram til en løsning som gjør at vi kan fortsette å investere i godt, norsk innhold, sier sjef for TVNorge og Discovery Networks, Harald Strømme, i en pressemelding.

Han sier forhandlingene har vært krevende, men er fornøyd med utfallet av forhandlingene. Da TV Norge-kanalene ble tatt av skjermen for Canal Digital-kunder for en halvannen uke siden, sa Strømme at prisøkningen de krevde fra Canal Digital tilsvarer en kopp kaffe, per kunde per år. Pressemeldingen sier ikke noe som detaljer fra avtalen.

Canal Digital-sjefen er også glad for å kunne erklære konflikten avsluttet.

– Dette er en fremtidsrettet avtale som gir kundene tilgang til godt lokalt og internasjonalt innhold tilpasset kundenes brukervaner, sier Ragnar Kårhus.

I følge Dagens Næringsliv har Discovery tapt nesten to millioner kroner hver dag i reklameomsetning mens konflikten har pågått. 

Eurosport Norge tilbys i dag via Canal Digital, NextGen Tel, Riks TV, Altibox og Get. Kanalen kan også srømmes via Dplay.