Callaway kaller RFX «den lengste, fullt justerbare driver selskapet noen gang har målt». Den er fullpakket med teknologi som skal gjøre den enda bedre og lengre enn årets Razr Fit. Økt ballhastighet over hele slagflaten står sentralt. Den gjennomsnittlige golferen treffer ikke midt i sweet spot veldig ofte. Derfor bruker Callaway det de kaller Speed Frame™ teknologi for å gi bedre energioverføring til ballen fra større deler av driveren. Køllehastighet er viktig, ballhastighet er avgjørende. RFX har som forventet lavt tyngdepunkt og et vektsystem som lar spilleren finjustere ballbanen. Callaways proffer har testet Razr Fit Xtreme. Mer lengde, høyere ballhastighet og lavere spinn er gjengangeren.

 

– Vi har jobbet utrettelig med å forbedre de beste karakteristikkene fra våre lengste drivere. Resultatet er utrolig høy ballhastighet med Speed Frame™ og det laveste tyngdepunktet på en justerbar driver i golfsporten. Dette er en veldig lang og presis driver. Det finnes ingen som matcher den, sier Dr. Alan Hocknell hos Callaway Golfs utviklingsavdeling.

 

Med OptiFit kan hodets vinkel justeres til åpen, lukket eller nøytral. De to vektene bidrar til at ballbanen går mer mot draw eller nøytralt. Skaftene påvirker også hvordan en driver oppfører seg. Callaway har bestemt seg for å strekke seg langt for å tilfredsstille kundene. De tilbyr nemlig to standardskaft i RFX. Hovedskaftet er Aldila Trinity, det andre er Matrix Black Tie 7M3. Matrix skaftet er tyngre og ment for spillere som vil ha lavere ballbane og mindre spinn. Begge er originale, altså ikke endret i forhold til produsentenes skaft. Ikke noe «made for» her og det er veldig bra. 

Callaway har fått mye skryt for sin «Tweet to unleash» kampanje der nettbrukerne styrte hvor raskt avsløringen ble foretatt. Mye prat på utenlandske golfforum og heftig deltakelse på Twitter har faktisk gjort at vår dato for offisiell pressemelding ble en dag tidligere enn planlagt.

  • De hadde 1.plassen over mest omtalte emner på Twitter i flere timer i går. Da snakker vi om hele verden, ikke bare innen golf.
  • Omtrent 12.000 tweets i går.
  • På det meste 45 tweets i minuttet!

 

Razr Fit Xtreme driver kommer for salg 25.januar 2013. Veiledende pris er 3.495,-. Dere finner flere bilder på denne linken til bloggen min.

 

www.CallawayGolf.com/TweettoUnleash