Hvor går du etter et navn som RocketBallz? NuclearBallz? AtomicBallz? Nei, TaylorMade valgte et ganske sikkert navn men med en liten vri. Hilse på RocketBallz Stage 2.

 

Både navnet og utseendet har i våre øyne en viss racinginspirasjon. Det er utrolig dristig men det fungerer. Som med R1 er RBZ S2 køller som ser bedre ut i virkeligheten. Bilder yter dem ikke rettferdighet. Grafikken på toppen kan hjelpe spilleren å sikte. Vi så ikke helt nytten av det men det er heller ikke forstyrrende. Når du spiller med RBZ S2 legger du knapt merke til strekene og fargene.

 

Både fairwaywood og rescue har utviklet seg fra første generasjon. Speed Pocket kanalen er forbedret og mer effektiv. Sammen med lavere tyngdepunkt betyr dette mer lengde og at det er lettere å få ballen opp i luften. 

 

RBZ S2 fairway og rescue kommer i to versjoner. TP er justerbar med +/- 1.5° mens standardversjonen er limt. 

 

RocketBallz Stage 2 fairwaywood 

  • #3 (15°), #3HL (17°), #5 (19°), #5HL (21°) og #7 (22°).
  • Veiledende pris 1.895,-.
  • RocketFuel 60 grafittskaft.

 

RocketBallz Stage 2 TP og TP Tour fairwaywood

  • Tour Spoon (13°), T3 (14.5°), T3HL (16.5°) og T5 (18.5°).
  • Veiledende pris 2.195,- og 2.495,-.
  • Matrix RocketFuel 70 grafittskaft.

 

 

Serien blir komplett med RBZ S2 driver. TaylorMade hevder at den er 9 yards bedre enn første generasjon RocketBallz. Slike ting er alltid avhengig av mange faktorer. Det er umulig å hevde at de tar feil, noen vil alltid kunne få mer lengde. Utviklingen går uansett i riktig retning. Høyere ballhastighet over større deler av slagflaten betyr mer tilgivende køller og bedre resultat på feiltreff. 

 

Totalvekten på RBZ S2 er under 300 gram. Vi snakker altså om en ultralett driver. TaylorMade har økt svingvekten litt for å få mer køllehastighet. Loft Sleeve lar deg justere hodet +/- 1.5°.

 

RocketBallz Stage 2 og Stage 2 TP 

  • Veiledende pris 2.495,- og 3.295,-.
  • Fujikura RocketFuel grafittskaft.

 

 

Hele RocketBallz Stage 2 familien kommer for salg 1.februar.