Sondre Ronold (Stavanger GK/Oklahoma City University) ble hedret med utmerkelsen Golf Coaches Association of America Collegiate Player of the Year i NAIA-divisjonen. (National Association of Intercollegiate Athletics)

 

Seansen ble vist som en kort sekvens i Viasat Golf sin dekning av Jack Nicklaus’ egen turnering The Memorial Tournament, selv om det på det tidspunktet ikke ble fanget opp av kommentator Per Haugsrud at en nordmann var blant spillerne som fikk utdelt pris.  

 

The Nicklaus Award deles ut til de beste spillerne i hver divisjon i collegegolfen. Michael Kim vant prisen for årets spiller i den øverste divisjonen NCAA Division I, Alex Carpenter ble årets spiller i NCAA Division II, Brad Shigezawa i Division III, og Jacke Argento i NJCAA.

 

Sondre, som spilte sin siste sesong på college, hadde et gjennombrudd på den amerikanske collegearenaen i 2013. Han kapret  karrierens første collegetittel i San Antonio Shootout i februar, og fulgte opp med en ny seier den nasjonale turneringen NAIA Men’s Golf Championships i Oregon i midten av mai.  Kun tre spillere fra Oklahoma City University hadde vunnet den turneringen før ham.

 

Norsk Golf gratulerer Sondre med det store øyeblikket!