Tage i Q-School-form

Det er høst, og det betyr Eirik Tage Johansen i kvalifiseringsform. Denne uken varmet han opp med andreplass på den spanske minitouren.

Publisert

Tage startet sisterunden ett slag bak lederen Gabriel Canizares, som dro i fra med ett slag etter en avsluttende 68-runde. Eirik Tage Johansen ble værende på andreplassen han startet dagen, etter å ha fulgt opp åpningsrunden på 67 slag med 69 onsdag.

Dermed endte han åtte under par sammenlagt, og en fin oppladning til andretrinnet av Q-School om to uker.

Christian Aronsen klatret til 12. plass i Spania (-2), mens Stian Hansen måtte ta til takke med delt 27. plass (+2).

Runde 1

Tage vartet opp med birdiefest i åpningsrunden.

2. november tar Eirik Tage Johansen fatt på trinn to av europatourkvalifiseringen, på Lumine Golf Club i Spania. Stavanger-golferen har kvalifisert seg direkte til trinn to, takket være sammenlagtseieren på den spanske minitouren Gecko Pro Tour tidligere i år.

Denne uken er han tilbake på minitouren, for å prikke inn formen før Q-School. Tage har vært «kongen av Q-School» tidligere. Hele fire ganger tidligere har han klart å komme seg gjennom det trange nåløyet. Og spillet han har vartet opp med i første runde av Sovex Classic i Marbella lover godt for ukene fremover.

Med en sterk åpningsrunde på fem under par, bestående av hele syv birdies deler han andreplassen i turneringen som bare spilles over 36 hull. Tage ligger ett slag bak lederen Gabriel Canizares fra Spania. Dette er forøvrig Tages første turnering på en måned.

– Jeg har holdt meg aktiv siden Kazakhstan. Spilt litt lokalt, og spillet har begynt å falle på plass, skriver Tage på sin hjemmeside.

To andre nordmenn er også med denne uken. Tages treningspartner de siste ukene, Stian Hansen deler 9. plassen på to under par. Hakk i hæl deler Christian Aronsen 14. plassen ett slag bak.

I tillegg til Tage, er også Christian Aronsen og Knut Børsheim påmeldt til trinn 2 av Q-School.

Powered by Labrador CMS