Det har vært nedtellinger på nett, mystiske mailer, Sergio Garcia på reklameplakater og diskusjoner på golfforum over hele verden. Nå er altså nyheten her og den er faktisk veldig spennende. 

Speed Pocket

Den store nyheten er Speed Pocket i jern. RocketBladez gir høyere ballhastighet og lengre slag som stopper raskere. Alle køllene i jernsett er individuelt utformet og tilpasset for å yte maksimalt med den nye teknologien.

TaylorMades undersøkelser viser at 68% av amatørers feiltreff er treff lavt på slagflaten. Speed Pocket gir også disse slagene langt bedre resultat, hele slagflaten blir altså er effektiv. Speed Pocket finner vi i 3-7 jern, de korte har altså ikke dette. 

Tour

– Vi skapte RocketBladez jern for amatørene, men når Tour proffene våre prøvde dem ville de ha det også. Vi laget en Tour versjon og de elsker den, sier Mark King hos TaylorMade.

Det kommer altså to versjoner RocketBladez – Tour og Standard. Vi vil tro at Standard erstatter dagens Rocketballz mens Tour blir en helt ny type kølle for TaylorMade. 

RocketBladez med stålskaft har veiledende pris 5.495,- og med grafitt 6.495,- (7 jern). Kommer for salg 3.desember.

RocketBladez Tour har veiledende pris 6.495,- (7 jern) og kommer 1.februar 2013.

 

Dere finner flere bilder av RocketBladez på bloggen min.