TaylorMade lanserer Lethal, oppfølgeren til Penta. Lethal er en femlags premium golfball, altså i det høyere pris- og kvalitetsnivået. Dagens moderne køller får ballen lettere opp i luften. Lethal skal være perfekt for å unngå at den allerede høye ballbanen blir enda høyere. Altså et godt valg for spillere som sliter med slag som stiger som en ballong. Mange kjenner Penta som en ball med gode egenskaper i vind. Dette har blitt videreført med Lethal. 

 

Spinnseparasjon er et begrep golfindustrien liker å bruke. Det betyr at man i en og samme ball får riktig spinn fra tee, fairway og rundt greenen. De lover ekstremt mye med disse nye golfballene. Ingen produsenter sitter på fasiten men det er veldig mange bra baller på markedet i dag. Vi har prøvd prototypen til Lethal og kan gå god for at dette er en veldig bra golfball.  Vi kommer tilbake med mer informasjon om slitestyrke og spinn i magasinet senere i år. 

 

Prototypen heter Project 5, et navn de gjerne kunne beholdt. TaylorMade er utrolig flinke på dette og stoler på at Lethal er et riktig valg. Enkelt og tøft. Og ikke minst veldig i stil med resten av utstyret de selger.

 

Lethals 5 lag 

  • Myk kjerne – gir lite spinn med driver og derfor mer lengde fra tee.
  • Indre kjernelag – reduserer spinn med lange jern for direkte ballbane som ikke stiger for høyt.
  • Mellomlag – jobber sammen med de ytre lagene for å kontrollere spinn og myk følelse med middels lange jern.
  • Ytre kjernelag – jobber sammen med ytterlaget for å holde ballbanen nede med korte jern og wedger og gi mye spinn.
  • Ytterlag – svært bra holdbarhet, skal gi mye spinn sammen med litt fastere ytre kjernelaget.

 

 

Lethal kommer for salg 1.februar. Veiledende pris er 495,-.

 

Siden vi vet at proffene alltid sier det de mener i disse klippene – her får dere Lethal sammen med Sergio Garcia, Sean O´Hair, Justin Leonard, Camillo Villegas, Dustin Johnson og Justin Rose. DJ er bare den kuleste fyren å ha i slike reklamer. Stol på oss, Lethal er en veldig bra golfball.