Da privatflyet til Woods ble observert på flyplassen i Augusta tirsdag morgen, gikk det ikke lang tid før ryktene begynte å svirre.

Flere amerikanske medier bekreftet raskt at Woods allerede har spilt en treningsrunde på Augusta National denne uken, og nå er det mange som går langt i å anta at han stiller til start i årets utgave av The Masters.

Blant dem er Golf Channels reporter Tim Rosaforte, som har fulgt Woods tett i en årrekke.

Rosaforte, som kjenner Woods personlig, uttalte nylig at den tidligere verdenseneren har gjort enorme fremskritt i på treningsfeltet i det siste. Han mener nå det er svært sannsynlig at vi får se Tiger på skjermen når årets første major slås i gang neste torsdag.

Tiger spiller som vanlig kortene tett til brystet, og har foreløpig ikke kommet med noen offisiell uttalelse i forbindelse med The Masters. Det er med andre ord umulig å bekrefte eller avkrefte hans deltakelse neste uke, men det er uansett lov å håpe. . .

Woods har vunnet denne turneringen fire ganger i sin karriere, og har i tillegg to andreplasser, en tredjeplass, tre fjerdeplasser og en femteplass.

Om han stiller opp denne uken, blir dette i såfall den 20. gangen han pegger opp ballen i turneringssammenheng på Augusta National. Tiger spilte The Masters for første gang i 1995, og misset sin eneste cut på Augusta i 1996.

I fjor deltok han ikke grunnet skadeproblemer.