Av: Erik Pettersen
Før innspurten i FedEx Cup snakket alle om duellen mellom nummer én og to på verdensrankingen.  En falmende stjerne og en som er i sitt livs form. Tiger Woods og Rory McIlroy. Bookmakerne virket sikre på at en av de to kom til å stå øverst på tabellen søndag kveld, og dermed kunne heve bonussjekken på 10 millioner dollar for sammenlagtseier i FedEx Cup.
Halvveis i turneringen har ingen av de største stjernene glimret. 
Furyk leder
Etter fredagens runde er det 42 år gamle Jim Furyk som leder Tour Championship by Coca-Cola. Han gikk en spektakulær runde på 64 slag, og kunne notere ni birdies og tre bogeys. Totalt er han syv under par, ett slag foran engelskmannen Justin Rose. Veteranen har vunnet bonuspremien på ti millioner dollar en gang tidligere, i 2010, og har mulighet til å vinne potten i år også, dersom Rory og Tiger havner et stykke ned på resultatlistene i denne siste turneringen. 
I duellen mellom Tiger og Rory, ligger den nord-irske sensasjonen foreløpig best an. Fredagens runde endte på 68 slag, to under par og dermed er tre under totalt etter 69-runden torsdag. Det gir han en utfordrerrolle foran de to siste rundene på East Lake i Altanta, Georgia, med fire slag opp til Jim Furyk.  
– Vet hva jeg kommer til å velge
Denne uken er ekstra spesiell for spillerne. Alle er vant med å spille om store pengesummer, men sjelden handler det om muligheten til å vinne 10 millioner dollar, eller nærmere 60 millioner kroner. Et feilslag kan koste ekstra mye penger denne helgen. 
Hvor mye tenker du på sammendraget i FedEx Cup, kontra plassen på tabellen i denne turneringen? spurte en reporter Rory etter fredagens runde.
– Først og fremst tenker jeg på denne turneringen, og ingenting annet. 
Han innrømmer imidlertid at han kommer til å prioritere pengepremien og dermed kan komme til å spille taktisk hvis sammenlagtseieren er innenfor rekkevidde søndag.
– Jeg kan komme i en situasjon hvor jeg må velge mellom å beskytte ledelsen i denne turneringen eller å gå for å vinne sammendraget i FedEx Cupen. Jeg tror jeg vet hva jeg kommer til å velge, sier han.
Scorekortet vitner om en svært stabil runde, med en birdie, en bogey, en imponerende eagle og resten par. Det kunne sett verre ut for 23-åringen. De første ni slet han veldig fra tee til green, og måtte jobbe hardt for å redde par på mange av hullene. 
– Golf
Etter en solid åpningsrunde var Woods fire under par og gikk ut i lederballen sammen med Justin Rose. På fredag imponerte han få, og avsluttet runden tre slag over par,med fire birdies, fem bogeys, og en katastrofal dobbeltbogey på et av banens enkleste hull. Ledelsen er fortsatt innenfor rekkevidde for Tiger, dersom han kan snu spillet og vise fram noe av den magien han har vist de siste 15 årene. Han ligger nå på delt 12. plass, én under par og har dermed seks slag opp til lederen. 
– Jeg spilte ikke veldig bra i dag. Jeg traff ikke ballen bra og puttet dårlig. Hele dagen var et slit, sier Tiger Woods.
Hvilke tanker gjør du deg om helgen? spurte en reporter fra PGA.com
– Jeg er fortsatt der oppe. Det er en veldig vanskelig bane, men mange av pinnene er ganske tlgjengelige. Det viktigste er å treffe fairwayene.
På spørsmål om hvordan det er mulig for en spiller av hans kaliber å spille så bra den ene dagen, og kollapse den neste, svarer han med ett ord:
– Golf