Det bekreftet PGA Tour i går.

– Vi er henrykt over å få med Tiger i tillegg til et allerede veldig sterkt felt i Farmers Insurance Open, sier turneringssjef Peter Ripa i en pressemelding.

– Han har hatt enestående suksess på Torrey Pines og i vår turnering, og vi kan ikke tenke oss et bedre sted for ham å starte året.

Farmers Insurance Open spilles fra 26. til 29. januar. Tiger Woods har vunnet på Torrey Pines åtte ganger tidligere i karrieren, inkludert hans forrige majortriumf i 2008 – et øyeblikk Norsk Golf har rangert som det mest minneverdige øyeblikket i hans karriere. 

Dette vil bli Tigers første turnering i 2017 og hans første siden Hero World Challenge på Bahamas i starten av desember, noe som var hans første turnering på nesten 16 måneder. Selv om turneringen resultatmessig var lite å skryte av for Tiger, var det også mange lyspunkter å spore; blant annet at han gjorde flest birdies i hele feltet gjennom de fire turneringsdagene.

– Det føles veldig bra nå. Det føles bra å være tilbake og spille igjen, konkurrere, og forsøke å slå de beste spillerne i verden. Jeg har savnet det. Jeg elsker det. De siste årene har vært tunge, sa Tiger etter turneringen.

Den tidligere verdenseneren, som nå befinner seg på 652. plass på verdensrankingen, har også offentliggjort flere turneringer han planlegger å spille i ukene fremover. Fra 2. til 5. februar spiller han Omega Dubai Desert Classic i De forente arabiske emirater. Deretter vender han tilbake til USA for å spille Genesis Open på Riciera CC i California 16. til 19. februar, før han skal i aksjon i Honda Classic i Florida uken etter. 

Hvilke forventninger har du til Tiger i 2017?