To måneder etter at ryktene begynte å sirkulerte, bestemte Woods og Vonn seg for å bekrefte forholdet på hver sin Facebook-profil mandag ettermiddag. I det samme innlegget har de publisert bilder hvor de holder smilende rundt hverandre.

 

– Denne sesongen har vært herlig så langt, og jeg er fornøyd med seierne på Torrey og Doral. En annen ting som er bra som har skjedd utenfor banen er at jeg har møtt Lindsey Vonn. Lindsey og jeg har vært venner i en stund, men de siste månedene har vi blitt nærere, og vi er nå kjærester, skriver Woods på sin Facebook-profil. 

 

Ryktene om forholdet begynte for alvor å sirkulere i januar da Woods stoppet privatflyet sitt i Østerrike – hvor Vonn deltok i VM, på vei til Abu Dhabi for å starte sin egen sesong. For to uker siden, kort tid etter å ha vunnet Cadillac Championship, publiserte The Daily Mail bilder av Tiger med en dame som lignet Vonn, i en golfbil rett i nærheten av Tigers private yacht.

 

– Det var nok ikke den best bevarte hemmeligheten, men ja, jeg er sammen med Tiger Woods. Forholdet vårt har utviklet seg fra vennskap til litt mer de siste månedene, og jeg er veldig lykkelig, skriver Vonn på sin egen Facebook-profil.

 

De avslutter begge med at de ønsker å holde forholdet privat fremover. I den grad det blir mulig.

 

Vonn er for øyeblikket skadet, etter at hun røk korsbåndet i en utforulykke 5. februar. Hun skilte seg med Thomas Vonn i januar, et ekteskap som varte i over fire år. De to separerte seg imidlertid allerede i 2011.

 

Woods sin historikk kjenner de fleste til. Hans ekteskap med Elin Nordegren varte i fem år, før ekteskapet kolapset etter Thanksgiving i 2009, da Tiger innrømmet en rekke utenomekteskapelige affærer. Sammen har de to barn.

 

Hvordan tror du dette vil påvirke golfen til Tiger? Er det den siste brikken han trenger for å bli sitt gamle jeg ute på golfbanen, eller er det bare nok en distraksjon i jakten på en ny major?