Tiger Woods og Phil Mickelson, de to høyest rankede amerikanske spillerne, skal gå sammen på TPC Blue Monster. Tredjemann som utgjør den publikumsvennlige ballen er Graeme McDowell.

I det hele tatt: det blir litt av noen dueller i turneringen, i og med at de 21 beste spillerne i verden er satt sammen i sju baller. Det betyr for eksempel at Lee Westwood, Martin Kaymer og Luke Donald skal gå sammen.

For Woods og Mickelson blir torsdagens runde den 26. de spiller sammen i en offisiell PGA-turnering, og den første siden siste runde av BMW Championship i fjor.

En annen trio som garantert vil glede publikum, er Dustin Johnson, Bubba Watson og Ian Poulter. Særlig de to første er kjent for å slå langt.

Ellers blir det moro å se Rickie Fowler (22) sammen med Ryo Ishikwawa (19) og Jhonattan Vegas (26). Fremtidens golfspillere, kanskje?

En mann som definitivt ikke tilhører fremtiden, men som deltar i turneringen likevel, er 51 år gamle Peter Senior. Han spiller sammen med Kevin Na (27) og Seung-yul Noh (19). Senior er eldre enn sine to medspillere til sammen.

Kilde: pgatour.com