Sammen vant duoen 72 ganger, inklusive 13 majortitler. Stevie Williams har erfaring fra å jobbe for Raymond Floyd og Greg Norman, og har de tre siste konkurransene gått caddy for australieneren Adam Scott i Tigers skadefravær. Nå er det klart at han har bært Tigers bag for siste gang, slik mange spekulerte da Scott annonserte at han skulle få hjelp av new-zealenderen.

– Jeg ønsker å uttrykke min dypeste takknemlighet til Stevie for all hans hjelp, men jeg føler jeg nå trenger en forandring. Stevie er en fantastisk caddy og venn, og har stått sentralt i mye av det jeg har oppnådd. Jeg ønsker ham lykke til i fremtiden, skriver Woods på sin hjemmeside.

Woods skriver ikke noe om hvem som vil erstatte ham, eller når han gjør sitt etterlengtede comeback på golfbanen. Stevie Williams slapp kort tid etter beskjeden en kunngjøring på sin egen nettside.

– Dette kom som et stort sjokk. Gitt situasjonen de siste 18 månedene har jeg stått ved ham gjennom skandalen, et trenerskifte, en svingoverhaling og hans kamp mot skader. Jeg er veldig skuffet over at samarbeidet vårt avsluttes nå, skriver han.

 

Kilde: Golf.com