Tiger har forpliktet seg til å spille neste ukes WGC- Accenture Match Play Championship, The Honda Classic uken etter hvor han endte på andreplass bak Rory McIlroy i fjor, og WGC- Cadillac Championship fra 7. til 10. mars. Det er også forventet at Woods spiller Arnold Palmer Invitational på hans lekegrind Bay Hill, hvor han har vunnet syv ganger.

 

Da Woods endte på andreplass i fjorårets Honda Classic, var det etter en real thrilleravslutning. Tiger avsluttet med sin beste sisterunde så langt i karrieren med 62 slag, men klarte ikke å ta igjen Rory McIlroy som ble verdensener for første gang. Det var Woods første opptreden i turneringen, og duellen med McIlroy ga mersmak.

 

– Jeg gleder meg til å spille Honda Classic igjen. Det er en virkelig bra turnering, og den gjør mye bra for nærmiljøet. Jeg liker golfbanen, og jeg kom ganske nærme i år. Den er midt i et hektisk program, og jeg ønsker å fortsette å spille bra, sier Woods, som sesongåpnet på PGA-touren for to uker siden med seier på Torrey Pines.

 

Det er ingenting å si på seiersstatistikken til Tiger i turneringene han skal spille de kommende ukene. Selv om han skal jage sin første seier i Honda Classic, har han allerede vunnet de to WGC-turneringene til sammen hele ni ganger.

 

NB! Den formsterke FedEx Cup-lederen Brandt Snedeker skal ikke spille neste ukes matchspillturnering. Han har trukket seg på grunn av en ribbensskade.