Trippelbogey ødela festen

...Men Kristoffer Reitan fortsetter å spille under par.  Det er en runde igjen av den prestisjetunge amatørturneringen German International Boys Amateur Championship.

Publisert

Kristoffer Reitan startet dagen på andreplass og hadde tilsynelatende full kontroll, før det gikk galt på dagens syvende utslag. Oslo-spilleren måtte gå av greenen med en lei trippelbogey.

-På hull 16 (mitt hull 7) slo jeg utslaget i buskene, og deretter gjorde jeg bogey på andreballen, sier Reitan til Norsk Golf og legger til at han var fornøyd med avslutningen. 

– På siste ni (banens front ni) visste jeg at jeg måtte komme meg tilbake til par for å ha en mulighet på morgendagens runde, og klarte å få inn fire fine birdies på slutten, sier han.

Etter to runder ligger han nå på femteplass med fem under par.  Danske John Axelsen fortsetter storspillet, og leder på -11. Dette er andre år på rad Reitan spiller German Boys på Golf Club St. Leon-Rot, som forøvrig også er vert for neste års Solheim Cup.

Holder han koken ut uken, vil en femteplass uansett være en soleklar forbedring fra i fjor. Da endte han på 28. plass.
Til Norsk Golf forteller han at målet er å ende minst 10 under par totalt. 

– Jeg satte som mål å vinne denne turneringen før jeg dro hit. Så i morgen skal jeg søke etter en lav runde. Jeg har blant annet som mål å gå tosifret under par denne uken, sier han.

Siste runde spilles på søndag

Powered by Labrador CMS