Krog hadde best utgangspunkt av de to på starten av dagen, med en delt 18. plass og bare ett slag opp til en topp ti-plassering.Dessverre ble det heller misset cut. Med 74 slag på andrerunden falt hun til 29. plass, etter å ha notert seg for seks bogeys, en birdie og resten par. Hun endte med det +6 totalt, ett fattig slag bak cutstreken.

 

Fire slag bak Krog endte Caroline Martens på 49. plass, som dermed også må pakke sakene tidlig. Hennes syv bogeys, to birdies og resten par tok henne til ti over for turneringen.

 

Når en runde gjenstår leder franske Marion Rircordeau og skotske Carly Booth på en under par.

 

Runde 1

Lene Krog deler 18. plassen etter åpningsrunden av LET Access-turneringen Dinard Ladies Open. For Caroline Martens ble det en tung start.

Lene Krog åpnet turneringen med en runde på en over par (70), etter å ha notert seg for fire birdies, fem bogeys og resten par. Dermed deler hun 18. plassen sammen med fire andre spillere, og har kun ett slag opp til en topp ti-plassering. Det er jevt i toppen, og med hele åtte spillere som deler andreplassen, har Krog kun to slag opp til en pallplassering. Franske Marion Ricordeau har kommet best i gang, og leder på tre under par.

 

For Caroline Martens ble det en tung start på turneringen, etter en åpningsrunde på fem over par. Hennes ene birdie, seks bogeys og 11 par holder til en foreløpig delt 51. plass. 

 

 

Før turneringen

Det er en rolig uke for våre proffspillere på touren, men Caroline Martens og Lene Krog skal i gang igjen på LET Access.

Denne uken er det spillepause både på Challenge, LPGA og Ladies European Tour. Uten Knut Børsheim i startfeltet på Europatouren og, betyr det ingen nordmenn på de største tourene denne uken.

 

Lene Krog og Caroline Martens skal imidlertid i aksjon på utviklingstouren LET Access Tour, som er damenes svar på Challenge Tour. Martens er med i ukens Dinard Ladies Open for tredje gang, mens Krogh deltar for første gang. Da Martens deltok i fjor, misset hun cuten med seks slag. I en e-post til redaksjonen skriver hennes mor, Ingrid Martens:

 

– Banen ligger tett opp til havet på vestkysten av Frankrike og kan være en utfordring hvis vinden kommer i spill. Mange varierte hull, mange bunkere, og mye natur som man bør holde seg unna. Holde ballen på fairway er nok det beste rådet jentene burde ha. 

 

– Forholdene er hode, men det er meldt regn og 12 grader. Det er stor forskjell værmessig fra forrige turnering som ble spilt av begge jentene i Marokko, da temperaturen nådde nesten 40 grader på det varmeste. Banen har blitt endret siden sist turneringen ble spilt. Banen er blitt lengre og kuttet ned til par 69, skriver hun.

 

Turneringen er den andre på årets LET Access-tour, etter Terre Blanche Ladies Open i midten av mars. Martens deltok ikke, mens Krog misset cuten.

 

Mer info

 

Av øvrige norske spillere, endte Jason Kelly på en fin 4. plass tidligere denne uken på den spanske minitouren. Med runder på 76 og 69 slag endte han +1 sammenlagt i Gecko Pro Tour-turneringen Arcos Gardens, seks slag bak vinneren. Kelly slår i gang igjen allerede torsdag, da på Costa Ballena Ocean Club. Også her er han den eneste norske i startfeltet.

 

Mer info