Suzann Pettersen gikk lørdagens runde på par, og falt dermed fem plasser på leaderboardet under CME Group Titleholders i Naples, Florida.
 
Nivået er høyt og det sterke feltet innebærer at man må gå langt under par for å avansere i toppen av listen. Dessverre ble det ikke nok birdies til å koble seg på i toppsjiktet, men ingenting er avgjort foreløpig.
 
Det norske håpet spilte svært stabilt på lørdag og hun fullførte uten verken store oppturer eller nedturer. En birdie, én bogey og resten par ble fasit etter 18 hull lørdag.
 
Det var nok til å sikre Oslo-jenta en plass blant de ti beste. Hun ligger nå på delt 8. plass, og er i angrepsposisjon før turneringen avgjøres søndag kveld, norsk tid.
 
Sør-koreanske Na Yeon Choi leder turneringen med 13 under par, ett slag foran japanske Ai Miyazato og fem slag foran Suzann.
 
De siste ukene har Suzann vist at hun kan hente fram sitt aller beste når det gjelder som mest i helgen. Tutta har to seire på de tre siste turneringene og en seier denne uken vil krone en fantastisk høstsesong.
 
Oslo-spilleren fikk en pangstart på turneringen og tok ledelsen etter den første runden. Siden den gang har de store rundescorene uteblitt, og hun har tapt tapt terreng til ledelsen i Florida. Forspranget på fem slag er imidlertid lite nok til at alt kan skje, og seieren er fremdeles innenfor rekkevidde.
 
Vi gleder oss til den siste runden.