LPGA-touren har bestemt at programmet skal økes med fire turneringer sammenlignet med fjoråret, noe som medfører at det blir 27 turneringer på planen for Tutta & co. Spesielt en av de nye turneringene gjør Oslo-jenta fornøyd

 

Etter to år uten turneringer der, returnerer Kingsmill-banen i Williamsburgi september til verdens gjeveste kvinne-tour. Spillerne vil her konkurrere om en pott på 1,3 millioner dollar, og det var her Suzann Pettersen tok sin første seier i USA.

 

– Kingsmill er med god margin en av mine favorittbaner. Det er en av de turneringene man virkelig ønsker å vinne. Vi elsker alle å reise til Kingsmill, så dette er herlige nyheter, sier Tutta i et intervju med USA Today.

 

Hun sier et tettere program er et steg i riktig retning for LPGA-touren.

 

– I 2012 ser det endelig ut som et komplett program. Skipet gikk i feil retning i 2009, og vi måtte stoppe skadene og få det tilbake på rett kjøl. Jeg synes 2011 på mange måter var veldig positivt. Nå må vi bare passe på at det forblir slik, sier Tutta og sikter til seertallene som for et par år siden falt på LPGA-touren er på vei opp igjen.

 

Se den fullstendige oversikten over alle konkurransene her