Tutta hadde i utgangspunktet planer om å legge opp etter fjorårets Rio-OL, men nå sier hun til NRK at hun ikke er noe fornøyd med å ha reist tomhendt hjem fra Brasil uten medalje.

Dermed gir hun seg selv en siste sjanse i Tokyo om tre år.

Det er andre ting man har lyst til å drive med her i livet. Når Tokyo kommer, nærmer jeg meg 40 år. Etter 20 år i en bag tror jeg at jeg har fått min dose, sier Tutta til NRK

Denne uken befinner Tutta seg i Des Moines i Iowa for å representere Solheim Cup i Europa for niende (!) gang på rad. Nå trener Tutta mer enn noen gang tidligere får å avslutte golfkarrieren med stil.

– Så lenge jeg synes det er moro å stå opp klokka seks å spille før alle andre «dødelige», så regner jeg med at jeg fortsatt har hjerte for golfen, sier hun til NRK.

Etter en komet-karriere som amatør, som blant annet inkluderte fem norgesmester-titler på rad fra hun var 15 år gammel, ble Tutta profesjonell i september 2000.

Siden den gang har hun tatt hele 22 profesjonelle seiere, inkludert to majortriumfer. 

Minst like imponerende som antallet seiere hun har, er hvor lenge hun har holdt ut i toppen. Fra 2007 til 2015 tilbragte hun til sammen 436 uker på rad i topp-10 på verdensrankingen – en av tidenes prestasjoner i norsk idrett. Hun har imidlertid aldri vært rangert som nummer én i verden, men vært nummer to bak både Annika Sörenstam, Lorena Ochoa og Inbee Park.

Tutta befinner seg nå på 23.-plass på verdensrankingen. Hennes forrige seier kom i juni 2015.

7. januar i år giftet Suzann Pettersen seg med Christian Ringvold i Oslo.