Bakgrunnen for overskriftene er et intervju med NTB, der hun sier at U.S. Open og British Open er viktigere.

Nå sier Tutta til Norsk Golf at det ikke må tolkes som at OL ikke er viktig for henne. Det er bare det at U.S. Open og British Open har vært store turneringer som hun alltid har drømt om å vinne. 

– OL er definitivt viktig for meg, og en medalje i OL henger veldig høyt!, sier hun til Norsk Golf.

Les også: Zika-viruset bekymrer Tutta før OL 

Mens mediafokuset rundt Tutta har vært på sommerens OL i Brasil, befinner hun seg på motsatt side av kloden. Torsdag braker Honda LPGA Thailand løs, hennes andre turnering for sesongen. Tutta hadde en god sesongstart hjemme i Florida for to uker siden med delt 6. plass.

– Jeg har fått trent bra de to siste ukene hjemme i Florida. Jeg trives godt her i varmen, så det skal bli bra å komme i gang, sier hun til Norsk Golf.

Tutta har vunnet seks ganger i Asia tidligere. 

– Jeg har alltid likt meg her borte. Jeg har som mål om å vinne i alle land vi konkurrerer, så jeg har igjen et par til her i Asia, sier Tutta.

Om to uker spilles invitasjonsturneringen World Ladies Championship i Kina, der Tutta har spilt de tre siste årene. I år sløyfer hun den turneringen.

– Jeg spiller denne uken, Singapore neste uke, skulle egentlig spille i Kina men reiser heller tilbake ti l statene. Etter en uke fri blir JTBC Founders Cup i Phoenx i starten av mars første turnering.