Konseptet er kalt Driving Play og gir en runde fritt spill på hver av banene. Klubber over hele landet går stadig nye veier for å øke greenfee-trafikken og den generelle aktiviteten på banene, og den nye konstellasjonen består av Borre Golfklubb, Bærum Golfklubb, Drøbak Golfklubb, Hakadal Golfklubb, Moss & Rygge Golfklubb, Nøtterøy Golfklubb, Tyrifjord Golfklubb, og Vestfold Golfklubb.

 

Her kan medlemmene i klubbene kjøpe en runde på alle de syv andre klubbene for en totalsum på 1490 kroner.

 

– Dagens golfere spiller hoveddelen av golfrundene på egen hjemmebane. Noen ganger kan hjemmebanen være opptatt på grunn av større turneringer eller stengt på grunn av ekstreme lokale værforhold. Det å spille på andre baner er en opplevelse  som alle golfere burde unne seg. Driving Play- heftet gir deg denne muligheten og kan brukes alle dager på hvilket som helst tidspunkt på dagen, opplyser klubbene i en pressemelding.

 

– Vi ønsker å motivere våre medlemmer til å utvikle sine golfferdigheter og sitt golfnettverk ved å spille med andre klubbers medlemmer på deres baner. Hver klubb vil promotere en turnering for Driving Play spillerne ved å arrangere en åpen turnering.