Foto: Lars Martin Bøe


Jern


AP1

 

Titleist gjorde i fjor stor sukess med deres AP1-jernkøller, og i år kommer den tilbake i en oppgradert og forbedret versjon. For å forhindre at køllehodet vrir seg i balltreffet, og for å maksimere ballhastigheten ved treff utenfor sweet-spot, har designerne flyttet vekten fra køllehodets topplinje og ned til tåen.

 

Veiledende pris 6.495,- (4-PW)

 

Mer info

 

 

 

 

AP2

 

Hovedforskjellen fra den nye AP2 til fjorårsmodellen er en redisgnet såle som er lettere enn tidligere. Dette har frigjort vekt som Titleist har plassert i hælen og tåen, noe som gjør køllehodet mer tilgivende over hele slagflaten.

 

Veiledende pris 7.995,- (4-PW)

 

Mer info

 

 

 

 

CB Forged

 

CB Forged er et klassisk cavity back-jernsett rettet mot den bedre spilleren. Fjorårets krommede køllehode er dempet til en mer matt farge, som forhindrer deg i å bli blendet ved adressering. En smal såle og en tynn topplinje gjør dette til en kølle for spillere som liker å forme ballbanen, men samtidig ønsker noe tilgivenhet tilbake gjennom cavity back-designet.

 

Veiledende pris 10.999,- (8 køller)

 

Mer info

 

 

 

 

Wedge


SM4 Tour

 

De nye Spin Milled-wedgene til Titleist er Rolls Roycen av wedger. Bob Vokey har økt antallet riller i slagflaten fra 14 til 17, og hver enkelt rille er beskjært på en måte som gjør at man ikke mister noe spinn, til tross for regelendringene for wedge-riller som har trådd i kraft.  

 

Veiledende pris 1.290,-

 

Mer info

 

 

 

 

Puttere


Scotty Cameron Select Newport og California

 

Scotty Camerons California-puttere er for puristen som er ute etter en myk følelse og lyd. De nye modellene til Scotty Cameron har et nytt tykt «Pistolero»-grep, som sitter bedre i hendene, og skal forhindre unødvendig håndleddsbevegelse. 

 

Select Newport-putterne leveres i en karakteristisk sort finish, som gir god kontrast til ballen på green. Køllehodet leveres i fem ulike fasonger. Har i likhet med California-putterne både myk følelse og lyd i balltreffet. Et skaft uten «skjøter» slik vi ser i vanlige stålskaft gir et rent utseende, slik at det er køllehodet som er i fokus.

 

Veiledende priser 3.795,- for både Studio Select og California.

 

Mer info

 

 

 

 

 

Vår favoritt


Etter at de nye groove-reglene ble innført, har wedge-produsentene kommet langt i å finne nye veier for å gi ballen mye spinn. Og ingen av wedgene vi har prøvd har gitt ballen mer stopp på greenen enn de nye Titleist-wedgene. Rett å slett en nytelse å slå med.

 

Dersom du liker tradisjonelle puttere er Scotty Cameron også alltid et sikkert valg. Klarer du å se forbi prislappen, bør du finne en putter du er fornøyd med ut livet. Hele køllen oser av kvalitet.

 

For mer info om andre Titleist-køller, se www.titleist.com.