Utstyr 2012: Wilson Staff

Her er våre Wilson Staff-favoritter for 2012-sesongen.

Publisert

Driver

DXi Superlight

Med en totalvekt på bare 269 gram er dette den letteste driveren Wilson Golf noensinne har produsert. Dette er en dramatisk reduksjon på nesten 50 gram fra tidligere modeller. Dette gjør det lettere å generere høy køllehastighet med en roligere sving.

Mer info

Fairwaywood/hybrid

FYbrid

Navnet tilsier at dette er en fusjon av fairwaywooder og hybridkøller. Med tyngdepunktet fokusert lavt og langt bak i slagflaten, skal FYbrid gi en høy ballbane. Med det kombinerte designet, er woodene blitt enklere å slå fra roughen, samtidig som de gir god lengde fra tee.

Mer info

Jern

Ci11

Designerne har flyttet 54 gram vekk fra midten av slagflaten. Disse er distribuert til hælen og tåen, for å skape en tynn slagflate som presterer jevnt ved feiltreff. En urethan-demping på innsiden av slagflaten skal bidra til å redusere unødvendig vibrasjon. I de korte jernene er det mindre offset, slik at det blir lettere å forme ballbanen.

Mer info

Wedger

FG Tour

Et nytt såledesign gir deg bedre ballkontroll også ved våte forhold og langt gress. Det nye såledesignet gjør også at man kan åpne køllehodet mye, uten at man eksponerer for mye av sålens «bounce». 

Mer info 

Vår favoritt

De nye FYbrid-køllene er et spennende friskt pust, og køllehodet gled gjennom de fleste typer underlag. Køllehodet ga en kombinasjon av fairwaywoodens penetrerende ballflukt, og hybridenes myke landing.

NB! På grunn av et begrenset antall forhandlere i Norge har vi ennå ikke lykkes i å finne veiledende priser.

For mer info om andre Wilson Staff-køller, se www.wilstonstaff.com.

Powered by Labrador CMS