Norsk Golf har i samarbeid med det Fredrikstad-baserte digitale byrået Frontkom de siste månedene vært i utvikling av vår nye nettside.

Nå kan vi endelig presentere resultatet, der leserens ønsker og tilbakemeldinger har vært i fokus. Her er de viktigste endringene på den nye siden.

Endelig slipper du å måtte zoome med to fingre på mobilskjermen for å kunne lese artikler

Responsivt design

Norskgolf.no har nå fått responsivt design, med høy ytelse og fleksibilitet. Det vil si at nettsiden tilpasser seg skjermflaten du surfer på – uavhengig av om det er en 27-tommers desktop, en laptop, et nettbrett eller en liten smarttelefon. Endelig slipper du å måtte zoome med to fingre på mobilskjermen for å kunne lese artikler.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Responsivt design

 

Enklere Golfbox-login

Login til Golfbox finner du nå i menylinjen, like til høyre for Norsk Golfs logo. Ved å klikke på «Golfbox login» vil feltene for brukernavn og passord dekke hele skjermen. Veldig enkelt – både på desktop og mobil.

Golfbox login

 

Forenklet menylinje

Underseksjoner for turneringer med leaderboards, Golfskolen, reiser, utstyr, video, blogger og golf i Sverige finner du nå ved å klikke på meny-ikonet øverst til høyre. Søk finner du på motsatt side.

 

Mer brukervennlig enn noen gang

Ny dynamisk forside som forandrer seg fra dag til dag, men som likevel er lett å kjenne igjen hver gang du besøker siden. Større bilder og økt font-størrelse gir bedre lesbarhet. Nå ser både artikler og annonser bedre ut. Mens du scroller nedover forsiden vil du se at typene innhold forandrer seg. Forsiden inneholdet både nyheter, blogginnlegg, utstyrsnytt, videoer, reiser og annet featurestoff.

 

Magasinfølelse på nett

Lengre featuresaker vil nå bli presentert på en litt annerledes måte enn vanlige nyhetssaker.  Nå er det like behagelig å lese et portrettintervju eller en reisereportasje på skjerm som i magasin. 

Spesialartikkel

 

Disqus kommentarsystem

Norsk Golfs nye kommentarsystem Disqus krever at du oppretter en bruker og logger deg inn for å kunne delta i diskusjoner. Du kan også logge deg inn på Disqus via Facebook, Twitter og Google. Disqus er et av verdens mest brukte kommentarsystemer, og brukes på flere store norske nettsider.

Vi ønsker å løfte opp de gode, saklige kommentarene. Du kan nå gi kommentarer tommel opp eller ned, slik at de beste innleggene vil havne øverst i debattråden. Brukere som bryter våre debattreger gjentatte ganger vil bli permanent blokkert fra kommentarfeltet.

Les våre regler for disuksjoner over kommentarfeltet nederst i denne artikkelen.

Disqus

 

Mer video

Norsk Golf satser på video i 2015. Fremover samles alle Norsk Golfs nye videoer på ett og samme sted. Mens våre mest aktuelle videoer ligger i det sorte feltet på forsiden, kan du klikke på «Norsk Golf TV» i menylinjen for å se vårt videoarkiv – blant annet den populære instruksjonsserien Golfskolen. Følg med i ukene fremover – her kommer det mye spennende!

 

Oversiktlig turneringsmodul

Norsk Golf har mottatt mange henvendelser fra golfere som ønsker en forenklet og mer oversiktlig turneringsmodul. Nå har vi ryddet opp i den, gjort den minimalistisk og lett navigerbar – også mobiltelefon. Dersom du ønsker å se en oversikt over terminlister, ukens turneringer i inn- og utland eller sammenlagtstillingen på de store tourene, finner du det ved å trykke på «Turneringer» i menylinjen. Vil du søke etter turneringer direkte i Golfbox kan du gjøre dette øverst på turneringssiden.

 

Ta en titt rundt på nettsiden og si din mening i kommentarfeltet under, i en e-post til redaksjon@norskgolf.no eller på vår Facebook-side. Vi setter pris på alle konstruktive tilbakemeldinger mens vi fortsetter å utvikle norskgolf.no til å bli enda bedre!