Amerikanernes Ryder Cup-kaptein for 2012 sier nemlig at han vil gjøre som Couples og velge ut Tiger Woods til sitt lag, så lenge han er frisk.

Turneringen slår i gang om ett år på Medinah Country Club i Chicago, en bane Tiger har vunnet PGA Championship to ganger på tidligere. Det begynner dog å bli en stund siden, og Woods er nå nede på 50. plass på verdensrankingen. Og selv om Love hinter til at han kommer til å kjøre samme taktikk som Couples, ønsker han å holde kortene tett til brystet til så tett opp mot turneringen som mulig.

– Så klart ønsker man at en av tidenes beste spillere skal være med på laget. Jeg håper, både som en venn og for Tiger sin skyld at han har en skadefri sesong neste år og at han er i form og klar for å gjøre en innsats. Jeg hadde elsket å spille som Tigers partner i Presidents Cup eller Ryder Cup, så jeg vil sannsynlig gjøre som Fred har gjort, sier kapteinen i et intervju med den amerikanske lokalradioen The Fan.

– Det avhenger av kneet og akillesen. Jeg tror at om Tiger er skadefri så kan han være på laget, for han spiller nesten alltid bra når han ikke har vondt. Jeg møtte ham her om dagen, og han har sagt at han ikke skal spille om han ikke er 100 prosent frisk. Om han er frisk så er jeg sikker på at han kommer med på laget.  Men vi er jo et år unna så det er tidlig å si.

Woods kvalifiserte seg ikke automatisk til fjorårets Ryder Cup på Celtic Manor i Wales, men ble med som et captains pick. Han tilbakebetalte kaptein Corey Pavin med å samle inn tre poeng.