Vinn ½ greenfee hele livet

Tenk deg spill til halv greenfee på nesten 1000 baner resten av livet! Svar på tre spørsmål, så har du sjansen til å vinne.

Publisert

Med Golfheftet i bagen får du tilgang til mer enn 950 golfbaner til halv greenfee. Du kommer enkelt ut på bra starttider i 13 europeiske land. For 495 kroner får du et større utvalg og høy kvalitet, og det at du allerede etter 2-3 runder har spart inn kostnaden får sees på som en trivlig bonus som gir deg mer å rutte med på det nittende hullet. Vi gir deg muligheten til å spille mange fine baner av europeisk toppklasse, som for eksempel PGA of Sweden National, Parador El Saler (Spania), West Cliffs (Portugal) eller County Sligo (Irland).

Nordens største golfkonkurranse

Golfheftet er ikke bare Europas største fordelskort innen golf. Vi arrangerer også Nordens største golfkonkurranse mellom april og september, med 132 delturneringer i Norge, Sverige, Danmark og Spania. Konkurranseformen er parturnering, greensome med poengbogey der vinnerparet i hver turnering går videre til den store finalen på Bro Hof Slott GC – Stadium Course den 15. juli. Bli med i konkurransen nedenfor så får du mer informasjon om hvordan du blir med i Golfheftet Trophy.

 Spill her og vinn!

1. plass  – Golfheftet årlig – spill golf til 1/2 greenfee resten av din golfkarriere

2. – 10. plass – Golfheftet 2019 – 1/2 greenfee på over 950 golfbaner resten av golfsesongen 2019.

Spill med Golfheftet her. Konkurransen varer til 9. juni! 

Powered by Labrador CMS