(NGF) NGF har tatt ut det kvinnelige laget som skal spille amatør-VM (lag) i Tyrkia i høst. Laget består av følgende spillere:

– Marita Engzelius, Oslo GK

– Nicoline Skaug, Oslo GK

– Tonje Daffinrud, Vestfold GK

VM spilles på Gloria New- og Old Course i Belek, Tyrkia. Det spilles over 72 hull der de to beste scorene per dag regnes. Alle spillerne er for tiden i USA, og reiser derfor direkte til til Belek 20 september.

Landslagstrener Jonas Lilja er til stede under turneringen og sier dette:

– Norge har et bra lag med 3 spillere som har vist fin form i det siste. Marita og Tonje stod for en fantastisk oppvisning under NM der de til sammen gikk -24 på 4 runder. Nicoline har spilt bra i det sista med en 3. plass i NM og seier i junior-NM. Hun har nettopp flyttat till USA og East Carolina University der hun trives veldig bra og fortsetter å utvikle spillet. 

– Jeg synes at vi har et veldig spennende lag dette året. Vi har Marita og Tonje som begge virkelig har evnen til å levere lave scorer. Nicoline har gjennom årene vist seg å være en utrolig stabil golfer, og gjør sjelden en dårlig score. Hun har de siste månedene utviklet seg mye, og vist at hun kan levere scorer under par også i turnering, oppsummerer Lilja.