Tidligere denne uken ble britiske Ian Poulter spurt om litt av Ryder Cup-magien nå er borte siden så mange europeiske bor i USA og spiller på den amerikanske Touren sammen med Tiger Woods & co. Da svarte Poulter at han svært gjerne ville «ta kekken» på sine amerikanske venner denne uken. 
– Dette betyr så mye for oss alle til at det skal ha noe å si. Jeg skal ikke påstå at vi ikke kommer overens disse tre dagene, men det er et skille der. Vi er alle gode venner, men det er noe med Ryder Cup som virkelig facinerer meg, sa Poulter, som aldri har vært kjent for å spare på kruttet, ifølge golf365.
Amerikanske Bubba Watson er enig. 
– Det er morsomt. Vi er venner med alle på det europeiske laget. Vi har spilt golf med dem i mange år, og vi kjenner familiene deres.  Det er bare noe med det trofeet som vi så gjerne vil ha. Dette handler ikke om at vi ikke liker det andre laget, men i en konkurransesituasjon liker du ingen motstandere, uansett hvem de er. 
– Det er akkurat som i FedEx Cup. Vi ble alle sure på Brandt Snedeker fordi han vant. Denne uken ønsker jeg ham alt godt, sier Watson. 
Han har bare gode ord å si om Ian Poulter.
– Som en fan av golf, så er Ian Poulter en fantastisk historie. Det er utrolig hvordan karrieren hans startet og hvor han er i dag. Han forteller utrolige historier fra da han plukket range-baller, jobbet i pro shop og gjorde alt mulig rart. I dag spiller han i Ryder Cup. Jeg elsker lidenskapen hans, og jeg respekterer han veldig høyt, sier Watson, som ikke ble tatt ut til å spille foursome-match for det amerikanske laget fredag.
Etter alt å dømme spiller  Watson fourball-match med Mark Webb fredag ettermiddag.