Gary Woodland (-11) har vært fantastisk på Pebble Beach denne uka. Han har kun to bogeys på de første 54 hullene, færrest i feltet. Men vet han er nødt til å holde dampen oppe på søndagen om U.S. Open-tittelen skal bli hans. For det er noen fryktinngytende navn som kommer halsende etter.

Justin Rose (-10) er den eneste som er innenfor tre slag. Så følger noen av sportens største. Brooks Koepka (-7) og Rory McIlroy (-6).

– Spillet mitt er kjempebra. Jeg er på en nydelig golfbane, jeg kom hit for å vinne og det er det jeg har tenkt til å gjøre, sa Woodland etter runden. 

35-åringen har har fått golf til å se lett ut de siste dagene. Men det er ventet at banen blir enda et par hakk vanskeligere på søndagen. Scorenene etter tre runder er lave til U.S. Open å være, men nå begynner greenene å bli hardere og raskere…

 

Offensiv Koepka

 

Brooks Koepka er den mest fryktinngytende av utfordrerne. Det blir sånn når man vinner U.S. Open og PGA Championship to ganger på rad. Han er «The Man» akkurat nå. Og mannen har planen klar. 

– Ut å jage, sier Koepke selvsikkert. « Jeg trenger ikke tenke på så mye egentlig. Det er bare å jage». 

Som om ikke det er nok, har Koepka med seg McIlroy og Oosthiuzen i kobbelet av bikkjer like bak. Oosthuizen kan bli den tredje spilleren som vinner The Open på St Andrews og U.S. Open på Pebble Beach. 

Men Woodland er selvsikker. 

– Jeg vet at hvis jeg fortsetter å spille slik jeg har gjort de tre første rundene, må gutta bak meg finne på noe helt spesielt for å ta meg igjen…

Natt til mandag norsk tid får vi svaret. 

Leaderboard