P4 Golfen legges ned

Det har i disse dager blitt besluttet å legge ned P4 Golfen etter fem flotte år. Det ligger ikke noe dramatisk bak.

Publisert

(Pressemelding P4 Golfen)

Norge blir en golfserie fattigere da det i disse dager har blitt besluttet å legge ned den populære P4 Golfen. Fem års suksess er dermed historie og årets finale på Hakadal Golfklubb ble dermed den aller siste. Basert på tilbakemeldingene P4 Golfen har fått derfra var også dette tidenes beste finale arrangert i P4 Golfens ånd. 

Det ligger ikke noe dramatisk bak nedleggelsen og det skyldes heller ikke økonomiske problemer. P4 ønsker å kanalisere midler over til mer ”Business-to-Business” aktiviteter. På bakgrunn av dette besluttet sponsorselskapet Interspons AS å legge ned serien og fokusere mer på de nye ønskene til P4.

– Det er på en måte synd at vi tok dette valget. P4 Golfen har vært en voksende suksess hvert eneste år og å oppleve den gleden serien har gitt golfere er noe som varmer våre hjerter. Det at P4 ønsker å kanalisere sine midler til mer businessrelaterte golfaktiviteter er forståelig og vi ser på aktuelle løsninger. Samtidig ønsker vi å takke alle spillere som har deltatt, alle sponsorer og ikke minst alle deltakende klubber. Uten disse hadde ikke P4 Golfen blitt den suksessen den ble, sier ansvarlig for P4 Golfen, Fredrik C. Kracht. 

P4 Golfen har holdt det gående i fem år og hatt spillere som Henrik Bjørnstad, Marianne Skarpnord, Andreas Thorp og Suzann Pettersen som sine ambassadører. 

Totalt har det vært godt over hundre klubber med i serien fordelt på årene den har vært arrangert. Mange tusen spillere har opplevd det P4 Golfen hadde som mål, nemlig å ha det ”moro med golf”. 

Hva tiden bringer av golfrelaterte aktiviteter fra Interspons AS sin side er uklart, men det bekreftes at det jobbes med andre prosjekter.

 
Powered by Labrador CMS