(Annonsørinnhold. Denne teksten er levert av Norsk Golfs samarbeidspartner på reiser, 1Golf.com)

Mallorca er et populært reisemål, og hvert år drar titusenvis av solhungrige nordmenn til denne vakre øya for å oppleve strendene, utelivet, maten, shoppingen, kulturen og ikke minst golfbanene!

Hovedstaden Palma er en kulturell og historisk perle. Et viktig landemerke i byen er katedralen «Cathedral of Santa Maria of Palma», påbegynt i år 1229 og ferdigstilt i år 1601. 

Palma har mye å by på også når du blir sulten. Michelin-restauranter og ikke minst flere fantastiske tapas-restauranter er noe av det du kan velge mellom, kanskje etter en lang dag med shopping og golf. 

Øya er full av små byer og landsbyer hvor livet går sakte og det er mye å både se og oppleve. Her finner du byliv og gårdsliv, vingårder med alt det innebærer og ikke minst en natur som gir overskudd og inspirasjon. 

Palmas spektakulære katedral Cathedral of Santa Maria of Palma. (Foto: Turismo de Mallorca)

Fjellbyen Valdemossa er en av byene som bør oppleves. En koselig landsby med et fantasisk kloster, Royal Carthusian Monastery, hvor du kan vandre lenge og bare se, mens du drømmer deg langt tilbake i tid og ser for deg livet i gamle dager.

Komponist og pianist Frederic Chopin tilbrakte mye tid her på 1830-tallet. Hit dro han sammen med forfatterinnen og elskerinnen George Sand, for å komme seg unna ryktene om sitt forhold i Paris, og for å la Mallorcas behagelige klima hjelpe sin skrantende helse. 

 

Å reise hit 

Fra Norge finnes det flere gode ruter til Mallorca, fra flere flyplasser og med forskjellige selskaper. Fly fra Norge tar ca 3,5 timer.

Å leie bil er en fin måte å komme seg rundt på Mallorca. Å kjøre fra den ene enden av øya til den andre tar omtrent 1 time, så her har man gode muligheter til å oppleve mye på kort tid. 

 

Golf 

På Mallorca spiller du golf året rundt med en mild vinter, varm vår og høst og en stekende sommer som føles god på grunn av vindene fra havet. 

På Mallorca kryr det av golfbaner, omtrent et 20-talls i stykket – noe for enhver smak.

Son Gual er Mallorcas golfperle. 

Kjente banedesignere som Robert Trent Jones, Jack Nicklaus og Jose Maria Olazabal har alle bidratt med golfbanedesign på øya, og alle baner er innenfor en kort kjøreavstand. 

 

Son Gual Golf

Mallorcas golfperle! Son Gual byr på noe av det ypperste du kan finne av golfbaner, med komplett stillhet og en bane som passer perfekt inn i naturen.

Banen er en innenlands links-bane i perfekte omgivelser. Kombinasjonen av lekre par 3 hull, krevende par 4 hull og utfordrende par 5 hull skaper en helhet og golfrunde som gir inspirasjon og lyst på mer.

Etter runden kan du slappe av i klubbhuset med god mat og drikke i en behagelig atmosfære, før du drar ut i verden igjen… 

 

Club de Golf Alcanada

Banen er designet av Robert Trent Jones Jr og åpnet i 2003. Her finner du typiske Trent Jones-elementer som velplasserte bunkere (faktisk hele 58 av dem), utfordrende ondulerte greener og utslag som gir mange muligheter.

Alcanada er den eneste banen på Mallorca hvor hele banen ligger ut mot havet, og fra nesten alle hull har man utsikt over bukta mot Alcudia. 

 

Les mer om og book vår Mallorca-pakke her!