Srixon ser dobbelt

Den er tilbake. Den todelte ballen. Ping hadde ideen for mange år siden, men de la ned produksjonen. Nå har Srixon tatt den et stort steg videre.

Publisert

Sku ikke hunden på hårene. Srixon Q-Star Tour Divide er ikke bare en kopi. Der Ping-ballen antagelig var mest et treningsverktøy, er dette en fullblods tour-golfball. Selv om den kanskje ikke ser sånn ut. Den har den samme kjernen og samme dimple-mønster som på den vanlige Q-Star Tour. Altså gir den deg det du forventer av en tour-ball. Både på lengde og kontroll.

Det unike her er fargene. De matte høykontrastfargene som deler ballen i to meget synlige halvdeler gjør at sikte med putteren skal være en lek. Antagelig krever dette noe tilvenning, men her får man jo faktisk en helt rett linje rundt hele ballen å sikte med. Denne gir deg også meget god tilbakemelding på hvordan du har slått ballen med putteren. Ruller den rett har du slått en god putt. Ruller den med en “blinkende” effekt, kan du være ganske sikker på at du ikke har gjort en spesielt god jobb med putting-stroket ditt. 

På chipping og pitching har fargene virkelig noe for seg. Her gir den blinkende strobe-effekten masse tilbakemelding. Du kan veldig fort se hvordan ballen oppfører seg i luften og når den lander på greenen. For eksempel hvilken vei den spinner og hvor mye eller lite spinn den har. Om du synes det blir litt mye disko å ta den med ut på en full runde, så har den i hvert fall mye for seg rundt på treningsområdene. Tving deg selv til å øve på å rulle ballen riktig, det vil mest sannsynlig gi et positivt utslag på scorekortet ditt.

For orden skyld, Ping har fortsatt en variant av denne, men nå i form av de myke treningsballene til å bruke hjemme i hagen. 

Veiledende pris: 499 kroner per dusin.

Powered by Labrador CMS