Meny Søk
Hjem Utstyr

Utstyr

På jakt etter ferielektyre? Her er redaksjonens favorittbøker om golf!

For mange er sommer tiden på året hvor man endelig tar seg tid til å sette seg ned og lese mye. Her er Norsk Golfs anbefalinger til golfbøker du bør lese!

TaylorMade gjenoppliver klassiker

Ikke tilhenger av de gigantiske køllehodene i moderne drivere? Da kan TaylorMades 300 Mini-driver være svaret.

11 nye birdiemaskiner fra PING

PING har fokusert på å minimere frustrasjonen man får ved å bomme putter. Vi håper de har lyktes!

Et ikon har fått vinger

Da Odyssey introduserte “Ten”-formen for et par år siden ble den raskt svært populær. Med fokus på sikte og høy tilgivenhet har den funnet veien ned i mang en golfbag. Både på touren og blant helgegolferne. Nå har de lagt til enda flere utgaver i serien.

Dette har Viktor Hovland i bagen

Viktor Hovland byttet ut den mest trofaste køllen i bagen da han vant på europatouren søndag.

Første titt på Titleists strøkne jernserie

Titleist er i ferd med å rulle ut den neste generasjonen T-Series-jernkøller og U-Series-utilityjern. Det blir lekkert som vanlig fra Titleist.

Putting i en ny dimensjon fra Cobra

Cobra golf gir gass når de nå kaster seg inn i puttermarkedet med helt ny teknologi. Med 3D printing, SIK Face og Cobra Connect er den KING 3D Printed-serien noe helt for seg selv.

Adidas utfordrer tyngdekraften

Adidas har tatt på seg oppgaven å lage en sko som er så lett at den endrer fysiske lover. Vår gode venn tyngdekraften får gjennomgå når designerne hos adidas får leke seg.

Clevelands rillebonanza

Cleveland tar RTX zipcore et steg videre og gir den en face lift. Hele slagflaten er nå dekket av riller. Den nye wedgen heter RTX Full Face.

Bruker metoden han selv ønsker skal forbys: – Det ødelegger en kunstform

PGA Tour-stjernen Xander Schauffele har begynt å ta i bruk en omstridt putteteknikk som han selv håper kommer til å bli forbudt.

1 2 28