Utstyr//

Her kan du teste nye (og gamle) utstyrsnyheter!

Enten om du trenger, eller bare ønsker deg, nye golfkøller er dette årstiden å sondere i markedet. Mulighetene for å finne nytt utstyr står i kø de neste månedene. 

Under megademodagen på Fornebu Golf kan man prøve mange av årets nyheter fra golfprodusentene.
Publisert

Utstyrsleverandørene har de siste månedene presentert årets nyheter gjennom proffutøverne sine, velplasserte reklamer og innlegg på sosiale medier. 

Nå er klart for det neste steget i deres markedsføringskampanjer; demodager. 

De neste månedene kommer «club-fittere» og representanter fra merkene til å reise land og strand for å vise frem sine nye konsepter. Noen ganger kommer én av gangen, mens andre ganger arrangerer de sammen. 

Tirsdag 27. februar arrangeres et av felleseventene. Da inviterer Fornebu Golf og Golfshopen.no hele åtte leverandører på én gang, slik at du kan prøve litt av alt. 

Callaway, Cobra, Ping, Titleist, Srixon, Wilson, Taylormade og Mizuno vil alle ha hver sin stand. 

– Jeg mener at alle vil kunne spille bedre golf om man har utstyr som er tilpasset seg selv. Spesielt alle de nye golferne som har kommet de siste årene, sier Thomas Amundsen, daglig leder hos Fornebu Golf.

Han understreker at ved å kunne bli kjent med flere av leverandørene på én gang er en stor bonus. 

– Det er noe eget å prate med leverandørenes egne representanter fremfor en ansatt i en proshop. Og det er gratis å prøve, sier Amundsen. 

Den 27. februar kan man teste nyheter fra åtte forskjellige leverandører. Det tilbys gratis parkering.

Et sosialt arrangement

Hovedfokuset vil naturligvis være på vinterens utstyrsnyheter og leverandørenes lovnader, men denne tirsdagen vil det være mer som skjer på Fornebu Golf. 

– Det vil være konkurranser, stands med forskjellige golf-relaterte temaer og en profesjonell utøver vil være til steder, sier Amundsen. 

Proffen er Ladies European Tour-spiller Madelene Stavnar. 

– Hun utfordrer til closest to pin-konkurranse, og om man slår henne, kan man vinne kule premier som en driver eller et hotellopphold. 

Følg med hos din klubb

Om man ikke har mulighet til å delta på megademodagen på Fornebu, kommer det mange flere muligheter i tiden fremover. De samme produsentrepresentantene vil reise landet rundt hos forskjellige golfklubber for å vise frem årets nyheter. 

Ta en titt på kalenderen hos hjemmeklubben, eller naboklubben, for å se når Callaway, Ping, Cobra eller noen av de andre produsentene kommer til ditt område. 

Det samme gjelder bruktmarkeder. Flere golfklubber arrangerer «byttedager» eller rene loppemarkeder hvor kan finne skjulte skatter til en god pris. 

Om man vet hva man er på jakt etter finnes det tusenvis av golfannonser på Finn.no. I skrivende stund dukker det opp over 3.000 treff på markedsplassen Torget (husk bare å huke av for «sport og fritid», slik at du ikke får masse annonser om bilen Volkswagen Golf journ.anm.).

Her finner du info om arrangementet hos Fornebu Golf

Powered by Labrador CMS