UTSTYR//

PING slipper Hovlands putter-modell i ny drakt

Her er de nyeste tilskuddene i PINGs PLD-serie. Også Viktor Hovlands foretrukne modell har fått en overhaling.

PING
Fire kjente modeller har fått nytt utseende og et nytt søsken: Ally Blue 4.
Publisert

Fire kjente familemedlemmer fra PING Lab Design lanseres nå i nytt utseende. Samtidig har familien fått et nytt medlem. Klassikeren Anser, Anser 2D, Oslo 3, Ally Blue 4 og DS72 er snart i en butikk nær deg. Sistnevnte er Viktor Hovlands foretrukne putter i Solheims presisjonsfreste våpenarsenal.

– Vi er svært fornøyde med resultatene og tilbakemeldingene i PLD-programmet, sier PINGs administrerende direktør og president John K. Solheim

– Vi jobber kontinuerlig for å designe og bygge de beste putterne på markedet. En viktig del av dette programmet er PLD Milled-serien, som tilbyr førsteklasses, freste puttere. Med de fem nye modellene bør alle kunne finne en putter som passer deres slag og øye.

Tour-inspirert og kostbar

Det er nok flere enn oss i Norsk Golf-redaksjonen som liker det vi ser på bildene. Men det vakre har også sin pris. Og for mange vil nok den veiledende prislappen på 5 850 kroner (!) være vond å svelge. Enda vondere blir det å svelge tre-puttene framover…

Fire av de nye modellene (Anser, Anser 2D, DS72 og Oslo 3) er i sin helhet frest ut fra en smidd  stålblokk, type 303 og rustfri, og alle er de kledd i attraktiv gun metal-finish. 

Slagflaten på alle modellene er presisjonsfrest for å hente ut den rette lyden, følelsen og hastigheten. Mer enn fire timers fresing kreves for hver modell.

– Noe av hensikten med PLD-programmet er å oppgradere våre mest populære modeller og samtidig legge til nye tour-inspirte design jevnlig, forteller Solheim.

Her er en rask gjennomgang av de fem putterne:

Ally Blue 4 – NY!

Helt ny modell. Presisjonsfrest, tredelt design. Aluminiumskroppen, aluminiumshalsen og såleplaten i rustfritt stål  skaper en høy MOI (=vridningsstabilitet). En mallet som er enkel å justere. Vekt: 370 gram.

Anser

Den mest ikoniske putteren i PINGs historie får en ny hvit siktelinje og gun metal-finish. Det nye putterskaftet i kompositt er standard i denne modellen. Vekt: 350 gram.

Anser 2D

Anser 2D-modellen har fått sine fans med Tony Finaus suksess. Det noe dypere designet har hæl-til-tå-vekter, for å gjøre den mer tilgivende, og en siktelinje. Vekt: 365 gram.

DS72

Viktor Hovlands foretrukne putter passer inn i kategorien mid-mallet, en modell som skiller seg ut med sin presisjon, stabilitet og tilgivende utforming. Vekt: 365 gram.

Oslo 3

Her er modellen som Tyrrell Hatton bruker, med et navn som igjen understreker PING og Solheim-familiens norske arv. Den lette aluminiumshalsen plasserer vekten lavt for å optimalisere tyngdepunktet. Vekt: 375 gram.

Powered by Labrador CMS