JULEKALENDER 2023//

Vinn flotte premier i Norsk Golfs julekalender!

Hver dag legger vi ut et nytt spørsmål i vår julekalender. For hvert riktige svar får du et nytt «lodd» – og øker dine sjanser til å vinne ukens hovedpremie som trekkes hver søndag. 

I Norsk Golfs julekalender kan du vinne fine premier hver uke fram til jul. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i kalenderen over – og knekke våre julenøtter som skjuler seg bak lukene. 

Merk: Du kan bare svare på spørsmålene én gang. Og hvert riktige svar øker dine muligheter til å trekkes ut som vinner av vår ukentlige hovedpremie, som trekkes sent søndag kveld – til og med julaften! 

Selve julekalenderen finner du øverst i saken eller via denne lenken!

Uke 1: Den første uken trekker vi ut en heldig vinner som mottar en Cobra Snakebite X 56o-wedge fra Golfshopen til en verdi av 1 499,- og et gavekort på 1 000,-! Vinneren offentliggjøres på denne siden mandag 4. desember. 

Julekalenderens første vinner er Michael Norstad! Vi tar kontakt med deg for organisere premiemottakelsen. Gratulerer så mye!

King Snakebite X Wedge
King Snakebite X Wedge
King Snakebite X Wedge
King Snakebite X Wedge

Uke 2

Da er desember allerede godt i gang! Ukens heldige vinner mottar et gavekort fra Dormy.no til en verdi på 1 500,-!  

Husk; Jo flere ganger du svarer riktig - jo flere lodd får du i trekningen. Så det er bare å henge seg på de neste dagene!

Vinner nummer to er Ingrid Parnas – gratulerer så mye!

Uke 3

Julekalenderens tredje premie er en nyhet fra Odyssey. Fordi kunstig intelligens har vært med på utviklingen er den døpt «AI One Double Wide DB»-putter. Den har en veiledende pris på 3 499,- og er levert fra Golfshopen.no.

Vinneren i uke tre ble Ketil Helge Johnsen – vi gratulerer!

Odyssey AI Double Wide DB-putter

Uke 4:

Da er det duket for julekalenderens siste uke og vi slår på stortromma! Denne uken trekkes det to heldige vinnere! 

Den første premien er en Cobra Aerojet-driver (10,5 grader, regular flex) levert fra Golfshopen (veiledende pris 4 499,- kroner) pluss et gavekort på 1 000,-. Premie nummer to er et gavekort fra Dormy.no på 1 500,- kroner. 

Cobra Aerojet-driver
Cobra Aerojet-driver

Lykke til!

PS. Premiene for de øvrige ukene vil bli annonsert første dag i den gjeldene uken, så det er bare å følge med!

Powered by Labrador CMS