Ladies european tour//

Stavnar klarte såvidt cuten da Grimstad klatret

Madelene Stavnar lå på delt andreplass etter første runde. Etter 79 slag fredag klarte hun cuten med et nødskrik. Marianne Skarpnord og Renate Grimstad spiller også i morgen.

De to første rundene i comebacket bød på store kontraster for Madelene Stavnar.
De to første rundene i comebacket bød på store kontraster for Madelene Stavnar.
Publisert Sist oppdatert

Fem birdier, én enslig bogey og 12 par var fasit etter 22-åringens første turneringsrunde siden mars. Det holdt til delt andreplass før fredagens andrerunde, sammen med japanske Yuri Onishi, sveitsiske Vanessa Knecht og spanske Mireia Prat. Magnusson gikk på -6, torsdag.

Det var en fornøyd Stavnar som snakket med Norsk Golf etter runden i går.

– Det var en veldig bra dag på banen! En sånn dag hvor golf er litt lettere enn normalt. Jeg spilte veldig stabilt og ga meg selv mange birdiesjanser som tilfeldigvis også havnet i koppen. Godt nærspill ga meg en score jeg er veldig fornøyd med på en dag med mye vind, var dommen til Stavnar etter 18 hull i Belgia.

Belgian Ladies Open spilles på Naxhelet Golf Club i sør-øst for hovedstaden Brüssel. Dette er altså Team Norway-spillerens første turnering på rundt to måneder, etter endelig å ha fått orden på ryggen igjen.

– Sinnsykt deilig å være tilbake igjen! Ryggen er fortsatt ikke helt der jeg vil ha den, men jeg slipper å spille med store smerter. Jeg har troen på at jeg kommer meg gjennom sesongen hvis jeg får riktig hjelp og trener forebyggende.

Planen for helgen er å gjøre min greie og fokusere på oppgavene mine, så får vi se hvor langt det tar meg, avsluttet Tønsberg-jenta etter gårsdagens runde.

Fredagen ble langt tøffere. Én birdie, seks bogeyer og en dobbelbogey - kombinert med ti par summerte i 79 slag og +3 totalt. Det holdt akkurat til å klare cuten.

Renate Grimstad er -2 etter to runder, og ligger på en delt 20. plass, mens Marianne Skarpnord er to over par før sisterunden.

Maria Hernandez leder turneringen på -8, to slag foran indiske Diksha Dagar på -6.

Karoline Lund og Maiken Bing Paulsen misset cuten.

Se ledertavle

Powered by Labrador CMS