Sunshine Ladies Tour//

Sterk norsk prestasjon i sesongåpningen

Forbrigd, Lund og Boysen Hillestad sørget for tre nordmenn på topp-ti listen i Sør-Afrika.

Med en strålende sisterunde klatret Dorthea Forbrigd opp til andreplass i Sør-Afrika.
Med en strålende sisterunde klatret Dorthea Forbrigd opp til andreplass i Sør-Afrika.
Publisert

Denne uken startet 2023-sesongen for flere av de kvinnelige norske utøverne. På startlisten i den afrikanske Sunshine Ladies Tour-åpningen sto Dorthea Forbrigd, Julie Boysen Hillestad, Karoline Lund, Michelle Forsland og Tina Mazarino.

I løpet av noen hektiske dager som var preget av mye regn og utsettelser, fikk endelig de 30 beste spille turneringens sisterunde fredag. Der ble Oslo-spiller Dorthea Forbrigd dagens beste av samtlige deltagere med en runde 67, fem slag under par.

Dermed klatret hun helt opp til andreplass, i det som skulle bli en god dag for Norge.

Karoline Lund og Julie Boysen Hillestad komplimenterte den gode norske prestasjonen med henholdsvis sjette og syvende plass.

Michelle Forsland og Tina Mazarino klarte dessverre ikke cuten med scorer på syv over par.

Ingen kunne hanskes med sør-afrikanske Casandra Alexander som vant turneringen med seks slag.

Rundtur i Afrika

Denne norske gjengen spiller til vanlig på Ladies European Tour sin utviklingsarena, LET Access Series, men er for øyeblikket på det afrikanske kontinentet for å spille Sunshine Ladies Tour opp mot den europeiske sesongen begynner om noen uker.

Den norske kolonien forflytter seg fra Gary Player Country Club nord i landet til sørkysten de neste dagene. Da skal flere av de samme spillerne delta i Dimension Data Ladies Pro-Am. Det kan bli en lang tur, for i følge Google Maps er det solide 13 timer mellom de to banene.

Her er hele ledertavlen

Powered by Labrador CMS