PGA Tour//

Tiger Woods gjør comeback

Det er offisielt: Tiger Woods gjør comeback på PGA-touren, i sin egen turnering Hero World Challenge, 30. november. Der skal også Viktor Hovland spille.

Tiger Woods gjør comeback på Bahamas i november, et halvt år etter at han siste spilte turneringsgolf. Det betyr et nytt møte med Viktor Hovland.
Publisert Sist oppdatert

Overraskelsen er kanskje ikke kjempestor, for ryktene har gått lenge om at den skadeplagede golflegen har spilt mye golf og trent godt i det siste. Men det er like fullt først nå at nyheten er offisiell; Woods gjør comeback på Bahamas.

Der spiller også Viktor Hovland, som har vunnet turneringen de to siste årene. Man skal vel heller ikke bli spesielt overrasket om Hovland og Woods blir å se i samme flight i løpet av uken.

Turneringen som går fra 30. november til 3. desember blir Woods første siden han trakk seg fra Masters i april, da han for øvrig også spilte sammen med Hovland.

Pgatour.com skriver at Woods offentliggjorde comebacket på Instagram. Nyheter var ventet all den tid det var holdt av tre åpne plasser i startfeltet, i tillegg til de sytten spillerne som allerede var påmeldt. Nå er startlisten komplettert med Woods, Lucas Glover og Justin Rose, ifølge Woods' instagrampost.

Woods har gjort flere comebackforsøk siden bilulykken i 2021, og har vært tydelig plaget med å gå flere golfrunder over flere dager, og har også trukket seg fra turnering på grunn av smertene. Nå sier han derimot til Associated press at ankelen er helt fin og at han ikke kjenner smerte.

Hero World Challenge er en uoffisiell turnering på PGA-touren, som betyr at det ikke deles ut FedExCup-poeng.

Powered by Labrador CMS