Etter en åpningsrunde på 71 (-1), spilte Suzann Pettersen seg inn i tetstriden av denne ukens LPGA-turnering i Ann Arbor, Michigan, med en meget solid runde to.

Det åpnet på best tenkelig måte da Tutta satte innspillet på det første hullet, et snaut 360 meter langt par 4-hull, rett i koppen.

«Nice chip in on one today. Played good» er Tuttas korte oppsummering etter runden på Facebook.

Det solide spillet fortsatte som Suzann nevner etter det strålende åpningshullet, og det ble totalt tre birdier og en bogey på resten av runden.

Dermed kunne Suzann notere for en 68-runde og 5 under par for turneringen. Det gir en delt 10. plass, med seks slag opp til ledende Ariya Jutanugarn fra Thailand.

– Formen er fin, og det var mye bra spill forrige uke, sa Tutta før turneringen. Forrige uke endte hun på 32. plass i Virginia. Det var hennes første LPGA-turnering på en måned, etter å ha pleiet en vond rygg.

Leder Ariya Jutanugarn er formspilleren på LPGA. Hun har vunnet to turneringer de siste uke, og samtidig blitt historiens første thailandske vinner på LPGA-touren.

Caroline Westrup, som til vanlig spiller på Symetra Tour, fikk muligheten på LPGA-touren denne uken. En åpningsrunde på fem over par torsdag gjorde det imidlertid vanskelig å klare cutten. Hun løftet spillet fredagen, men med seks over par totalt var hun fire slag unna å klare cutten. 

Leaderboard