Turneringen får over tre runder med 36 hull runder på lørdag og 18 hull på søndag. Startfeltet på 24 damer og 54 herrer er sterkt seedet, med nesten dobbelt så mange påmeldt i utgangspunktet. Alle er godt innenfor det handicapkrav som er stilt for deltakelse, under 6,0 for damene og 4,4 for herrene.

Lokalt stiller Sola Golfklubb med et sterkt damelag med hele seks spillere, mens Stavanger Golfklubb og Sandnes Golfklubb stiller sterkt på herresiden med henholdsvis fire og seks spillere.

Klikk her for komplett deltagerliste.

Det blir scorerapportering for hvert tredje hull. Klikk her for å følge utviklingen.
 

– Så vidt vi kan se har det ikke vært arrangert nasjonal turnering i golf så tidlig på våren.  Takket være en snill vinter med minimal teledannelse kan Solastranden Golfklubb love fine forhold, skriver klubben i en pressemelding, og legger til:

 
– Banen kan synes kort og enkel, spesielt med veldig snill røff på denne årstiden.  Erfaringen viser imidlertid at den kan være ganske utfordrende å få god score på, med harde og raske greener og oftest frisk vind som kan endre banens karakter vesentlig fra dag til dag.

I følge værmeldingen er det meldt liten kuling til helgen.

Lederballen forventes å komme inn mellom klokken 14 og 15 på søndag, og klubben ønsker tilskuere hjertelig velkommen.