Det er liten tvil om at norsk kvinnegolf seiler i medvind denne sesongen. Et halvannet før de golf står på det olympiske programmet for første gang på over 100 år, har det blitt tøff konkurranse blant de norske Team Norway-jentene om hvem som skal gi Tutta selskap i OL-troppen.

Denne helgen var det den ferske norske statsborgeren, Caroline Westrup som sørget for oppturen, da hun endte på en sterk 8. plass i Symetra Tour-turneringen Guardian Retirement Championship.

Bærum GK-spilleren delte 21. plassen før den sisterunden, og den bogeyfrie avslutningen på to under par var nok til å ta løfte henne akkurat innenfor topp-10.

Westrup har klart cuten i alle de fem Symetra-turneringene hun har spilt i år. Før denne uken var 19. plassen i Volvik Championship i februar hennes beste plassering. Dette var Westrup sin første topp-10-plassering på Symetra Tour siden juni i fjor.

Neste turnering, Self Regional Healthcare Foundation Women’s Classic spilles i South Carolina 7. til 10. mai. Det blir sannsynligvis sesongstart for en annen Team Norway-spiller, Marita Engzelius som har vært satt ut av spill i noen måneder med en skade i hånden.

Resultater Guardian Retirement Championship