Lørdag slo 2015-utgaven av Norgescup i gang på Sandnes Golfklubb i Rogaland. Der er det Losbys Karoline Lund og Fanas Jarand Ekeland Arnøy som leder hver sin respektive klasse når to av tre runder er ferdigspilt.

I herreklassen ser søndagen ut til å bli en ren sjarmøretappe for Arnøy, som før denne turneringen ligger på tredjeplass på tourens Order of Merit, bak Kevin Andre Wright (Drammen) og klubbkamerat Lars Mjeldheim Sandvoll.

Etter åpningsrunden på par, klinket Arnøy til med en knallrunde på 65 slag lørdag ettermiddag, bestående av syv birdies og ikke en eneste bogey. Det gir ham en ledelse på hele syv slag før siste runde.

I kvinneklassen ser søndagen ut til å bli en langt jevnere affære. Nummer to på Order of Merit, Renate Hjelle Grimstad ligger en under par etter runder på 72 og 71 slag. Hun lå to slag bak teten etter formiddagens åpning, men klatret til topps på andrerunden som bestod av to birdies, en bogey og resten par.

NB! Søndagens tredje og avsluttende runder er i gang. I skrivende stund har Arendal og Omegns Karoline Stormo overtatt ledelsen, og leder med to slag over Karoline Lund og Synne Lauritzen, med Renate H. Grimstad ytterlige fire slag bak. I herreklassen har Arnøys ledelse krympet til seks slag over Bærum Gks Frederik Willer, med hjemmespiller Arne Ravndal på tredjeplass enda et slag bak.

Følg utviklingen her!