Daffinrud har nettopp lagt bak seg sin beste sesong så langt på Ladies European Tour, hvor hun i fjor endte på 18.-plass på poenglisten sammenlagt.

Hun fikk da også en bra start på det nye året på LPGA-touren i Australia.

Med fire birdies, én bogey og resten par lå Daffinrud på en fin 18.-plass etter første runde av ISPS Handa Women’s Australian Open. Med en andrerunde på par, falt hun riktignok ned til en 41. plass i sammendraget, men hadde tre slags margin ned til cutgrensen på 146 slag.

For Daffinruds Team Norway-kollega Marianne Skarpnord ble det dessverre en kort turnering. Hun åpnet med en runde på én over par og delte 90.-plassen før andre spilledag, men med en runde på 76 slag endte hun hele fire slag bak plassen som hadde sikret helgespill.

Etter denne uken er det duket for sesongstart på Ladies European Tour i turneringen hvor Skarpnord er tittelforsvarer, Australian Ladies Classic. Der vil det etter alt å dømme bli hele fem norske spillere på startstreken. I tillegg til Skarpnord og Daffinrud er Karoline Lund og LET-debutant Maiken Bing Paulsen, som nylig overrasket stort med å komme gjennom nåløyet i q-school-finalen, klare til start.

I tillegg deltar LET Access-spiller Stina Resen, mens Madelene Stavnar står som førstereserve og vil etter alt å dømme også komme med i turneringen.

Leaderboard