Forbrigd (Oslo GK) leverte runder på 72, 70 og 65 slag og endte med det tre under par sammenlagt, kun ett slag bak vinneren Michaela Williams fra Tennessee.

Forbrigds avsluttende 65-runde var ukens nest laveste score på Mark Bostick Golf Course, og inneholdt en bogey og en birdie på front-nine, og hele fem birdies de siste ni.

Laget hennes East Carolina måtte ta til takke med en 5.-plass i lagkonkurransen. Renate Hjelle Grimstads Miami kunne på sin side si seg fornøyde med delt andreplass i lagkonkurransen.

Grimstad (Fana GK) delte 9.-plassen individuelt med en totalscore på to over par.

Tidligere i år kunne Forbrigd juble over karrierens andre seier i den øverste collegedivisjonen etter at hun delte seieren i Puerto Rico Classic sammen med en annen kjenning, regjerende norgesmester Karoline Stormo (Arendal & Omegn GK).

Stormo og Forbrigd er for tiden også Norges to høyest rangerte amatørspillere på damesiden på henholdsvis 47.- og 144.-plass på rankingen. Forbrigd kommer imidlertid til å gjøre et byks når listen oppdateres onsdag ettermiddag.

Stormos 47.-plass på verdensrankingen er den høyeste plasseringen en norsk amatørspiller har oppnådd siden Tonje Daffinrud var nummer 33 i 2014 i hennes siste studieår ved University of Denver. Daffinrud spiller i dag på Ladies European Tour.

Både Forbrigd og Stormo har fortsatt ett og et halvt år igjen av sine collegeopphold.

 

Resultater Florida Gators Invitational