Etter første finaledag av NCAA Championship ledet Oklahoma State University med ett slag. Da runde to var ferdigspilt hadde Viktor Hovland og kompani økt ledelsen til tolv.

Tittelforsvareren viste seg virkelig frem på dag to på Arkansas’ Blessings Golf Club.

1. Oklahoma State University, 566 slag
2. Stanford, 578 slag
3. Texas A&M, 583 slag

LES OGSÅ: Hovlands Oklahoma State leder etter første dag

Herjer

Også Viktor Hovland hevet seg kraftig, etter å ha spilt årets dårligste runde på åpningsdagen. Runden på 70 slag var fem slag bedre enn fredagens, og løftet Hovland tjue plasser opp på den individuelle resultatlista, til en delt 20. plass.

Den lista toppes nå av Hovlands lagkompisere; Austin Eckroat (-6) og Matthew Wolff (-5). Eckroat leverte en bunnsolid 69-runde for andre dag på rad, mens Wolff klatret nitten plasser etter å ha levert turneringens beste runde så langt (66 slag).

1. Austin Eckroat (Oklahoma), -6
2. Matthew Wolff (Oklahoma), -5
-. Colin Morikawa (California), -5
16. Viktor Hovland (Oklahoma), +1

«Hullet i CV-en»

Det gjør at Hovland må hente inn sju slag om han skal komplettere sin imponerende merittliste med «det eneste som mangler i CV-en» som amatør: den individuelle tittelen i NCAA Championship.

Etter tre dager og 54 hull kuttes feltet ned til de femten beste lagene og de ni beste spillerne individuelt som ikke er på et av de ni beste lagene. De åtte beste lagene etter 72 hull går videre til matchspillet.

Leaderboard