Etter to runder av Quicken Loans National lå Tiger Woods godt plassert på en femteplass, med seieren godt innenfor rekkevidde. Med en skuffende 74-runde lørdag falt han imidlertid 37 plasser på resultatlisten, og kan dermed glemme å blande seg inn i tetkampen på turneringens siste dag.

Woods ser ut til å ha store problemer med å sette sammen fire gode runder, men den gode starten i ukens turneringen er likevel et steg i riktig retning for den tidligere verdenseneren.

– Er jeg overrasket? Ja, litt. Jeg slo ballen dårlig da jeg varmet opp. Iblant kan man slå forferdelig på rangen for så å finne flyten ute på banen, men dette var ikke tilfelle i dag. Dessverre var oppvarmingen en god indikator for det som ventet ute på banen, sa Woods til pgatour.com etter runden.

Mens Tiger slet med å finne fairwayene på Trent Jones-banen, startet Troy Merritt et birdieshow uten sidestykke. På tross av en kjedelig bogey på et par 5-hull kom amerikaneren inn på 10 under par for dagen, og deler nå ledelsen med Kevin Chappell på -14.

Ett slag bak lederne finner vi Rickie Fowler, som i tillegg til en Hole-in-One på åpningsrunden har gjort sine saker svært godt.

Det er svært jevnt i toppen før finalerunden, og mange spillere har en realistisk mulighet til å stikke av med seieren søndag.

RESULTATER