Fana-spilleren imponerte i fjor sommer og høst da han bare behøvde noen få forsøk på å sikre seg Challenge Tour-kortet. I år er han i gang med sin første fulle sesong på Europas nest øverste nivå, men han har også fått bryne seg mot europatour-motstand et par ganger.

Dessverre har det vært lite som har stemt så langt, og denne uken ble det en ny misset cut i europatour-turneringen Belgian Knockout. Der var det en forferdelig start på åpningsrunden som ødela for hans muligheter til helgespill.

Med runder på 76 og 73 slag endte han helt nede på 131.-plass, syv over par sammenlagt og seks slag bak de 64 spillerne som klarte cuten og dermed avanserte til matchspillet.

Arnøy står nå med seks missede cuter på syv turneringer i år og kun 570 innspilte euro etter en 61.-plass i Tyrkia i april.

– Det ble noen slag for mye og ikke noe helgespill på meg denne uken heller. Hadde en forferdelig dårlig start på første runden og klarte ikke å hente igjen det tapte, selv om jeg spiller brukbar golf videre. Det har vært en litt tung periode i det siste scoremessig, hvor jeg ikke har klart å sy spillet sammen. Men det er viktig å huske at det er i motgang det går oppover, og jeg har faktisk lært mye av denne perioden også. Nå venter det en uke turneringsfri før jeg spiller igjen i Sveits om to uker. Jeg satser på at jeg har spart opp masse birdies til resten av sesongen, og regner med å komme sterkt tilbake, skriver Arnøy på sin Facebook-profil.