Grunnet lyn og torden i Drammensområdet onsdag, ble turneringsledelsen nødt til å kansellere ettermiddagens fourball. Dermed er det bare singelrunden som gjenstår av årets Lag-NM for juniorer, og i gutteklassen er det nå Oslo Golfklubb som leder an. 

Stavanger startet andre dag med en ledelse på fire slag, men fikk det ikke til å stemme i foursome. Til sammen havnet de to spillerparene +13 for dagen, og dermed lå alt til rette for at utfordrerne kunne tette igjen gapet.

Oslo-spillerne tok utfordringen på strak arm og spilte svært stabilt. Jarle Kaldestad Volden og Aleksander Øverli signerte for en sterk 70-runde, mens Kristoffer Reitan og Elias Hustad Birkeland fulgte opp med 74 slag.

Oslo Golfklubb er totalt ni under par for turneringen, og leder med syv slag ned til Stavanger før finalerunden. Vestfold har kun ett slag opp til andreplassen, så det ligger an til en tett kamp om medaljene blant gutta.

I jenteklassen fortsatte Losby sitt gode spill med en 74-runde onsdag, men Henriette Eidsæther Syr og Karoline Lund maktet likevel ikke å utøke sin ledelse.

Drøbak-jentene Sandra Nordaas og Julie Schøyen Reinertsen gikk også tre over i sin foursome, og dermed har de fremdeles kun fem slag opp til lederen før singelrunden.

Seks slag bak Drøbak finner vi Oslo og Bærum på en delt tredjeplass. Med gode avslutningsrunder kan de i teorien være med og kjempe om andreplassen, mens gullet sannsynligvis er utenfor rekkevidde.

LEADERBOARD GUTTER

LEADERBOARD JENTER