Sliper vant komfortabelt i U19-klassen med fem slags margin over Kjekstad GKs Tina Mazarino. Sliper startet avslutningsrunden med en ledelse på fire slag, og festet grepet om seieren ytterligere med tre birdies på rad fra hull 3 til 5. Dermed kunne hun tillate seg å gå de resterende hullene på tre over par. 

Sliper, som nylig ble tatt opp i golfforbundets Team Norway Junior-satsing vant med en sammenlagtscore på seks over par. Dette var hennes andre seier på rad på Srixon Tour.

Emilie Øverås (Oslo GK) ble nummer 3 på +15. Øverås har i liket med Sliper hatt en knallstart på sesongen; Hun har vunnet begge de to Norgescup-turneringene hun har stilt opp i denne sesongen.

Resultater 

I guttenes eldste aldersklasse ble siste dag en langt mer jevnspilt affære. Moss & Rygge GKs Eirik Einmo Thomassen startet siste runde med en ledelse på to slag, men fikk selvskap på toppen av leaderboardet da søndagens tredje og avsluttende runde var omme. Thomassen avsluttet med en runde på par, men bakfra kom hjemmehåpet Bård Skogen, som avsluttet med tre birdies på de seks siste hullene for å tvinge Thomassen ut i omspill. Begge avsluttet turneringen med en totalscore på to over par.

Til tross for at det var Skogen som hadde med seg momentum i omspillet, kontret Thomassen med å avgjøre matchen allerede på det første omspillshullet. Dette var Thomassens første seier på Srixon Tour. Han var også nære på da han delte andreplassen i sesongstarten i Stavanger for fire uker siden.

Stavanger GKs Ruben Pettersen endte på tredjeplass med +7.

Resultater 

I den yngste gutteklassen vant Ålesunds Jakob Stavang Stubhaug (+11) overlegent over Jonas Sellæg Aulie (Oslo GK) og Henrik Heyerdahl (Grini GK). I jenteklassen var det enda større luke mellom første- og andreplassen; Mia S. Lussand (Fana GK) vant på +17, 18 slag foran Celine S. Brovold (Asker GK). Silje T. Ohma (Fana GK) ble nummer 3.

Neste Srixon Tour-turnering spilles på Elverum GK fra 3. til 5. juni. Da er det duket for matchspill.

Resultater